sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Puuhommia, puuhommia, puuhommia.... aaargh!

Ei, nää ei lopu IKINÄ!!! Meillä on halkoja niin paljon, että koko Narvikin kaupunki voisi lämmittää talojaan yhden talven verran. Mutta se ei riitä, ei halkoja pitää olla varastossa niin etteivät varmasti lopu kesken.

Sisälle säänsuojaan on ajettu noin parikymmentä pinomottia kuivaa puuta. Edellisestä kesästä viisastuneena kuivamaan ei tehty yhtään pinoa puiden väliin, vaan kaikki ovat nyt häkeissä.



Viime talvena emme metsää varsinaisesti raivanneet lainkaan, vaan kaadoimme "muutaman" koivun rannasta.  Näistäkin muutamasta, halkoja kertyi parikymmentä heittokuutiota eli reippaasti yhden talven puut. Tämän vuoden halkourakka on jäänyt ihan liian myöhäiseen syksyyn, joten halkoshow pyöri useamman viikonlopun reippaan sateen säestämänä.



Nyt tämä ruljanssi on tältä vuodelta kuitenkin ohi. Selkä on tuhannen jumissa, mutta eipähän viidenkään vuoden kuluttua varpaita palele! 

Tänä viikonloppuna työnvalvontaa suoritti mönkkärin kyydistä Elwiira, joka viettää tänään 9 viikkossynttäreitään. Huomatkaa sateenkaarensävyissä loistava kaulahuivi!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti