sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Auringonpaistetta ja pöllijumppaa

Metsätyöt saivat nyt pisteen tämän talven osalta! Ei sillä etteikö tekemistä vielä olisi, mutta tämän viikonlopun jälkeen Millingtonin väki kääntää kevät vaihteen päälle.

Lauantain jälkeen saldo näytti tältä

Koko viikonloppu ajettiin puita metsästä, mutta nyt ne on yhdessä tai itseasiassa useammassa kasassa pihan nurkalla odottamassa sahaamista, pilkkomista ja pinoamista sekä kuivumista.

Työnjohtaja tarkistamassa että tulihan tähän viimeiseen
kuormaan nyt varmasti joka pölli


Metsässä arvioin, että olemme kaataneet noin 30 kuutiota puita, mutta väärin meni. Pinokuutioita on nyt 45-50. Ja se yksi kaikkein suurin koivu pötköttää vielä tuossa pellolla pätkimättä. Kuinka paljon noista sitten halkoja tulee, 80-90 heittokuutiota?

Me ei ikimaailmassa ehditä polttaa kaikkia puita elinaikanamme ja isäntä on sitä mieltä että mitäänhän ei myydä! Ei tietenkään... kuulinkin jostain, että polttopuiden hamstraus on varma ikääntymisen merkki miehillä. Vielä kun tähän lisätään se, että tuo ukkokulta on alkanut pitää niitä Jaakko Saariluoman mainostamia miesääniä liikkuessaan.  Tiedättekö mitä tarkoitan? Ei en tarkoita niitä miesääniä joissa on aromit mukana, vaan sitä että hän kulkeen ympäriinsä ja murhahtelee itsekseen ja pitää kaikenlaisia sivuääniä mutisten kuten duppaduppaduppaduu... jne. Eli tulemme kyllä aika selkeästi tilanteeseen, jossa on todettava että kyllä ne nuoruusvuodet taitaa olla meidänkin huushollissa takana päin ja hyvä niin, elämä on mahtavaa juuri tässä ja nyt. 



Rankakasat odottavat sirkkeliä



P.S Isäntä oikoluki tekstin ja kertoi ettei nuo rangat mihinkään sirkkellin ole menossa - niistä tulee kuulemma lampaille aitaus, koska niin on ennenkin tehty. Olishan se nyt pitänyt arvata, ettei me minkään liian helpon ratkaisun kautta tätäkään hommaa hoideta. Verkkoaita = nykyajan hömpötyksiä ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti