sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Vesiklosetti on vihitty käyttöön

Kylpyhuoneen rakentaminen on edennyt wc:n viralliseen käyttöönottoon. Pönttö ja lavuaari töytyi tori.fi kautta ja haettiin kesällä Hämeenlinnasta. Vanha kunnon Teho! Porsliinit (pönttö ja lavuaari) ovat ehtaa vanhaa Arabiaa.




 Vesisäiliö sai uuden maalipinnan samaan sävyyn seinän kanssa. Vanha rautaputki säiliöstä pöntölle uusittiin kokonaan, käytännön syistä; alkuperäinen putki katosi varastoinnin yhteydessä.


Paljon on vielä kesken mm. ilmanvaihto odottelee nurkassa aikoja lämpimämpiä ja säilytyskalusteet: allaskaappi, siivouskaappi, pyykkikaappi ja laatikosto pesukoneen alle ovat vielä isännän verstashuoneen syövereissä lankkuina.

Keskeneräisyydestä huolimatta tai ehkä juuri sen takia on mukava hieman sipistellä yksityiskohtia. Tänään ikkuna sai verhon ja koristeen enkelinsiivistä.







Suihkukaappia maastouttaa mikäpäs muukaan kun pitsiverho. WC-papaperiteline löytyi ihan kaupan hyllyltä takorautaisena ja vararullien säilytysvälineitä löytyi omista varastoista.



Youtube ei suostunut tänään yhteistyöhön, joten WC:n käyttöönottovideo löytyy nyt valitettavasti vain facebookista tämän linkin alta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti