sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Allaskaappi löytyi vihdoinkin!

Olen moneen kertaan jo todennut, että vanhan talon sisustaminen ja remontointi "pieteetillä" ei ole hätäisen ihmisen hommaa! Kylpyhuoneen kalusteita aloimme metsästämään noin vuosi sitten. Pönttö, suihkukaappi ja hanat löytyivät varsin helposti, mutta varsinaiset kaapistot eivät olleetkaan sitten mikään helppo juttu. Kaapiston, johon tulivat pyykkikaappi, siivouskaappi ja pyykinpesukone, isäntä askarteli vanhoista lattialankuista itse.

Allaskaappia, edes aihiota ei vaan meinannut löytyä mistään. Toisaalta hyvä ettei löytynytkään. Asensimme alkuun vanhan arabian lavuaarin tuplahanoilla "hebaan" paikoilleen. Tämä sinänsä upea laitos osoittautui kuitenkin kohtuullisen epäkäytännölliseksi, koska kylmä- ja kuumavesihanat olivat niin kaukana toisistaan.

Vuoden etsiminen tuotti tulosta juhannuksen alusviikolla ja tori.fi:stä löytyi ihan kotikaupungista sopiva allaskaapin aihio! Samasta paikasta löytyi myös jo aikaisemmin talvella käytettynä damixan hana, joka on samaa sarjaa kuin suihkuhanammekin.










Vieläkään ei voi sanoa, että kylppäri olisi täysin valmis. Viimesitelyitä puuttuu vielä kuten oven listat, ikkunanreunan saumaus, lämminvesivaraajan naamioiminen sekä pikku askareet katon rajassa ilmanvaihtoon ja sähköihin liittyen. Pikku hiljaa, pikku hiljaa...

*viimeinen kuva by Duckframed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti