maanantai 25. toukokuuta 2020

Maalia kattoon ja huuva toimintaan

Kummallinen koronakevät on hujahtanut vauhdilla ja kesä on ihan ovella. Millingtonin väen arkeen korona ei juurikaan ole vaikuttanut muutoin kun, että nuoriso on pyörinyt tantereella etäkouluilemassa pari kuukautta. Elämä on ollut entistä enemmän perhekeskeistä. Kevättalven aikana on harvennettu metsää useampi viikonloppu. Pääsiäisenä kaikki puut olivat jo pikottuna ja kuivamassa. Lumet ovat sulaneet, jäät lähteneet, muuttolinnut palanneet, koivut hiirenkorvalla ja korona laantunut. Elämä jatkuu ja hyvä niin.

Sähköremontin ohella talossa on puuhasteltu vähän muutakin pientä. Palataan sähköremonttiin eri postauksella.
Keittiön hellakulmaus sai hartaasti toivotun huuvan. Isäntä värkkäsi vanerista mallin emännän toiveiden mukaan ja taitava peltiseppä tuttavamme taiteili koko komeuden pellistä. Nyt ei käryt jää pörräämään enää keittiöön ruuanlaiton yhteydessä.




Keittiön ja salin katot saivat myös uuden maalin pintaan ennen uusia sähköjohtoja. Katot pestiin ensin höyrypesurilla ja sen jälkeen hangattiin vielä maalinpesuaineella. Aikamoinen moska irtosi paneleista kummallakin kierroksella.


Ensimmäisen pesun jälkeen.


Ero maalinpesun ja höyrypesun välillä.



Yksi kerros maalia.



Kahden kerroksen maalauksen jälkeen

On kertakaikkisen mukava tunne, kun edes johonkin kohtaan päästää tekemään jo pinta silauksia ja tulee oikeasti ihan valmista. Ehkä tämäkin remontti on jonain päivänä, jos ei nyt suorastaan valmis niin ainakin välimaalissa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti