tiistai 6. maaliskuuta 2018

Kun isäntä jyrsimen osti

Pitäisiköhän minun vain yksinkertaisesti laittaa pelkät valokuvat tähän ja jättää kommentointi kokonaan väliin?

Meidän ikkunaremontti sai aivan uuden mittakaavan, kun tuo ukkokulta päätti, että kun itse tekee niin saa mitä haluaa.

Meillä on nyt siis jyrsin ja toistaiseksi isännälläkin vielä kymmenen sormea.


Tuosta se lähtee rakentumaan. Pelottavan näköinen vekotin, mutta kuulemma todella tarpeellinen ja hintansa väärtti (mitä se hinta ikinä sitten onkin). Yritin kysyä, että olisiko tämän hinnalla kenties teetätetty koko ikkunaremontti puusepällä, mutta en oikein saanut suoraa vastausta. Asioita ei kuulemma voi ihan näin suoraan vertailla.

Sivuhuomautuksena todettakoon, että mummo ennakoi tilanteen jo hieman aikaisemmin ja kutoi isännälle uuden pipon. Eli The Pipa, jonka osa varmaan tunnistaa kotimaisen 80-luvun tv-komedian hahmon asusteeksi :D


Kuten tv-shopissa konsanaan: Eikä tässä vielä kaikki! Jyrsimeen on teriäkin nyt ihan joka lähtöön. Näillä kuulemma pystyy tekemään ihan mitä vaan. Meidän perheen metallimiehestä on siis kuoritumassa selvästikin itse oppinut puuseppä.





Minä todella toivoin, että ikkunaremontin valmistuttua ukkokullalla on edelleenkin ne 10 sormea tallella. Sitä en epäile hetkeäkään, etteivätkö ikkunat noissa sormissa valmistuisi ja valmistuvatkin ihan varmasti nyt myös viimesen päälle. Aikaa tämän projektin valmistumiseen on vielä ruhtinaalliset kolme kuukautta...  jäämme seuraamaan tilannetta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti