tiistai 1. toukokuuta 2018

Uuden ulko-oven viimeistelyt

Voidaanko laittaa ihan lopullinen piste kuistiremontille, vai voidaanko sittenkään?


Vedintä, joka sopii talon henkeen, ei ollut ihan yksinkertaista löytää . Kuten edellisessä blogissa kerroin vanhassa ovessa oli ihan rehellinen kahva, koska lukko oli rullamallia.Kahvamallia, joka löytyy talosta sisäovista ei tietenkää ihan suoraan löydy enää mistään.
Tällä mallilla mennään, vaikka onkin oikeasti tarkoitettu sisäoveen. Vielä oven kiilaukset, tiivisteet ja listoitukset niin se on siinä!
Onko tuo valkoinen turvallinen valinta nyt sitten tylsä? Se on katsojan silmässä ja uutta maaliahan pintaan saa jos siltä alkaa tuntumaan.

Oman lisämausteen kuistiremontin viimeistelyyn toi meidän Eltsubeltsu Elwiira. Hän päätti lähteä tutkimaan mitä on talon alla ja pyyhkäisi kissanluukusta kuistin alle. Naru ei onneksi riittänyt tämän pidemmälle, sillä tuosta luukulta on pudotusta noin 80cm alaspäin. 

Kuistin lattiassa on huoltoluukku, jonka kautta pääsee talon alle. Harmillisesti lankut ovat tällä hetkellä niin turvoksissa ettei luukku nouse ylös.
Purkua kuistin lattiasta parin lankun verran ja juuri kun isäntä repäisi sen toisen irti kääntyi neiti ympäri ja tuli samasta reijästä ulos mistä oli mennytkin. Että sillälailla :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti