tiistai 3. marraskuuta 2015

Uudet verhot keittiöön

Punainen ruutukuosi, pitsi ja vanha hirsitalo kuuluvat jotenkin yhteen. Sisustuksellisiin yksityiskohtiin ei paljon viime kuukausina ole ollut aikaa, mutta pimeät syysillat ja hämärän hyssy saivat tarttumaan pitkästä aikaa ompelukoneeseen.


Keittiössä on verhotankoina vaijerit ja salusiineinä tätini ompalemat vanhat valkoiset pitsityynyliinat, jotka muuttavat nyt toistaiseksi kamariin - odottamaan lopullista paikkaansa tuvan ikkunoissa.

Sitten tulikin se vaikeampi paikka: mihin kohdalle verhoa pitsi laitetaan - ei vaan osaa päättää!!
Niinhän siinä lopulta sitten kävi, että isäntä tuli apuun ja määräsi pitsin alareunaan, muualla kun kuulemma näytti omituiselta. Hieman huvittavaahan tässä on se, ettei hän omien puheittensa mukaan saa koskaan mistään mitään päättää. Nytkin sai puuttua ihan oman toimivaltansa ulkopuoliseen seikkaan ja mielipide tuli vielä huomioiduksikin ja jopa ilman mutinoita (olkoon tämä raskauttavana todistusaineistona tulevaisuuden varalle).Siinähän nuo nyt sitten "tököttävät" ja ehken kotvasen kuluttua myös asettuvatkin. Korkeammat salusiinit olisivat olleet toki näyttävämmät, mutta tähän aikaan vuodesta tuota valoa ei juurikaan sisään tuli, niin tokko tuota kannattaa verhoilla enää enempiä peitellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti