sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevät höpinöitä

Valon määrä lisääntyy huisaa vauhtia ja luonto heräilee pikku hiljaa.  Järvi on vielä jäässä, mutta uhkaavan tummanpuhuva. Aurinkoisina päivinä rannat ovat parinmetrin leveydeltä jo sulana.

Pihassa kevään seuraaminen on ehkä vielä jännittävämpää kuin viime vuonna. Viime keväänä en tiennyt mitä sieltä pitäisi odottaa nousevaksi. Nyt tiedän mitä missäkin oli, mutta viime syksyisen kaivinkonehärdellin jäljiltä jännitän mitä on jäljellä. Toivottavasti parhaimmat aarteet löytyvät jostain. 

Niinhän siinä kävi sitten, että vaikka kuinka yritin niin yhtään en muista mitä syksyllä istuttelin tuonne paljun ympäristöön. Toinen toistaan ihmeellisempi törröjä sieltä nousee eli ei ole myyrät ainakaan tehneet tuhojaan. Täältä blogista kävin sitten lukemassa mitä olen istutellut. Pikarililjat ainakin ovat jo pitkällä tulollaan. Toivottavasti ei pakkanen tee tuhojaan.


Joutsenpariskunta palasi muutama viikko sitten, mekkala järveltä on aikamoinen etenkin aamuisin ja iltaisin kun pariskunta suorittaa ylilentojaan.


Rambo nauttii maalaiselämästä ja auringon paisteesta, katseltavaa, kuunneltavaa, haisteltavaa ja tongittavaa riittää yllinkyllin.


P.S jos joku ihmettelee miksi en kirjoita talon sisäisistä tapahtumista, niin kerrottakoot että tulossa on.  "Ilmestyvät" sitten oikein sarjana aikanaan ;) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti