lauantai 11. kesäkuuta 2016

Kesätytöt ovat täällä!

Johan oli jännittävä päivä! Päätä särki ja vatta sekaisin koko päivän. Mutta niin vaan selvittiin tästäkin ja kesätyöläiset ovat tyytyväisinä laitumella märehtimässä ja me olemme taas monta kokemusta rikkaampia.Eniten ehkä jännitti se, miten täällä Millingtonin päässä saadaan lampaat autosta ulos ja vielä säällisessä marssijärjestyksessä laitumelle asti. Auto on pakko jättää 30 metrin päähän aitauksesta. Lempäälän päässä autoon lampaat lastasivat meidän lampurimme Eeva ja Seppo sekä Timo tottuneesti. Emme ihan luottaneet omiin kykyihimme kotopäässä ja soitimme eläinten kanssa töitä tehneen ystävämme apuun.

Matka sujui mukavasti lampaat pötköttelivät heinien päällä rauhallisena, ilman minkäälaista härdelliä.

Kotona ystävämme otti lampaista vanhimman Annin rauhallisesti vastaan ja vain pujotti remmin tälle päähän. Sitten marssittiin autosta ulos ja kaikki muut kolme seurasivat perässä, siis ilman minkäälaista talutinta. Pari kertaa matkalla tarvitsi kutsua loppu porukkaa vain muutamalla mää-kutsulla ja kaikki seurasivat suoraan aitaukseen.

Minkäälaisia paniikkikohtauksia ei siis saanut sen enempää lampaat kun Millingtonin isäntäväkikään (Ramboa ei vielä aitaukseen päästetty). 
Videolla näkyy selvästi, että lampaat eivät ole muutosta moksiskaan, liekkö sitten reissusta vielä ihan pökeryksissään. Kiitokset Eevalle ja Sepolle luottamuksesta, että annoitte tytöt meille hoiviin ja iso kiitos myös Tarmolle avusta lampaiden laitumelle saattelemisesta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti