tiistai 15. marraskuuta 2016

Meillä haudotaan joulutipuja

Koko kesän meidän Alho-rouvat ovat yrittäneet hautoa millon mitäkin kiviä ja maissintähkiä myöten kun en heidän antanut luontaista viettiään toteuttaa, koska tulevan talven kuviot olivat niin levällään.Se iski kuitenkin taas, Kerttu 1 aloitti pesässä kököttämisen heti kun sulkasato hellitti. Ensimmäiseltä kierrokselta keräsin munat pois, mutta kun kökkiminen oli jatkunut jo viikon, merkkasin neljä munaa ja annoin olla.

Ensimmäisten päivien aikana muut kävivät munimassa samaan pesään ja jouduin käydä ronkkimassa munat pois Kertun alta. Osakseni sain kipakoita nokan iskuja wanna-be äidiltä. Niinhän siinä sitten myös kävi että yksi muna tässä epistolassa meni rikki kun nostin Kerttua pesästä pois.

Haudonta on jatkunut nyt seitsemän päivää kolmella munalla ja yritimme tänään herra 10v:n kanssa käydä läpivalaisemassa munia. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki asiat kuulostaa niin helpolta silloin kun niistä puhuu ihmiset jotka osaa homman. Mää mittään niistä nähny!!!

Ei kun takasin tutkimaan internetin mystisiä syövereitä ja etsimään lisäoppia - onko meillä uutta eloa vai ei?

Välineurheilua se on tipujen haudontakin, se tuli selväksi. Ei riitä taskulampunvalo läpivalaisemaan munia, vähintään 1000 lumea pitää olla tehoa lampussa. Huomenna lamppu ostoksille ja uusi yritys - tämä on kyllä huippu jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti