sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän tienoon talvitapahtuma


Tämä viikonloppu on mennyt paikkoja edelleen raivatessa (ranta) ja suorastaan sosiaalista elämää viettäen.  Lapsityövoima oli jostain syystä saanut jonkinlaisen inspiraatiokohtauksen ja herran 13v ajoi kaverinsa kanssa kaikki kaadetut koivut rannasta talolle. Varmaanhan huomisilla fysiikankokeilla ei ollut mitään vaikutusta siihen, että ulkohommat kiinnostivat niin kovasti.


Millingtonissa vietettiin tänään  myös työpaikkani koko perheen talvitapahtumaa. Ohjelmassa oli mäenlaskua, luistelua, potkukelkkailua ja reipasta yhdessäoloa mukavassa talvisäässä. Pilkkijöiksi ei kukaan malttanut kuitenkaan heittäytyä.



Rannassa pyöri kolmisenkymmentä isoa ja pientä ulkoilijaa ja kaikki tuntuivat viihtyvän, vaikka aurinko päättikin pysyä päivän piilossa. Jäärata kiertää koko järven ja siinä saa aikaiseksi ihan mukavan lenkin (1.8km).

Ruokailu sujui niin ikään taivasalla. Höyryävä kanakeitto maistui ulkoilijoille ja jälkiruuaksi paistoimme perinteisiä tikkupullia nuotiolla. Loppua kohden pullien ulkonäkö koheni merkittävästi ja värikin alkoi kestää laatuvertailua hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti