lauantai 4. helmikuuta 2017

Rantaa ojennukseen

Raivuuhommia, jälleen kerran. Kolmas viikonloppu rantakaislikossa riehuen ja alkaahan sitä tulostakin jo tulla, mutta ei, valmista ei tullut vielä tänäänkään.


Varusteet päivän touhuihin - huomatkaa taainmaisena isännän uusi saha, joka on niin hieno ettei sitä saa edes kuvata ;) Tai kuvassa nyt näkyy vain sahan teränsuojus.



Tästä jatketaan mihin viime viikonloppuna jäätiin


Työnjohtajan kanssa oli jälleen pieni taistelu, että saatiin takki päälle. Ulkona tihkutti vettä, joten aika nopeasti olisi työnjohdolle iskenyt vilu ilman tätä hienoa lilaa berperiä, jota Rambo inhoaa kyllä itse yli kaiken.


Ensimmäisen kolmen vartin jälkeen oli paita ja huppari sisältäpäin ihan litimärät. Ansaittu tauko kera ruisleivän ja kahvikupposen.

Uusi iWatchini on kyllä armoton, lähes kolmen tunnin urakasta kertyi liikuntapisteitä ainoastaan 28minuutin verran, eikä päivän liikkuminen edes tullut lähellekään maalia. Olkootkin, että olen asettanut itselleni tavoitteet korkeimman portaan mukaan, mutta kuinka paljon sitä pitäisi olla päivän aikana LIIKKEESSÄ, että pojot täyteen tulisivat? Olen kuitenkin antanut itselleni ymmärtää, että LIIKUNTA on laji jossa syke nousee enemmän ja LIIKKUMINEN ei sitten sitä sykettä ihan niin paljon nostaisi vaan tarkoittaisi enemmänkin "jäsenten heiluttelua" etenemismielessä.

Toinen vaihtoehto on sitten se, että minulla vaan on armottoman huono kunto. Kolme tuntia yhdistelmänä raivaussahan kanssa kävelyä ja risujen raahausta metikössä on minulle kyllä itselleni ihan riittävästi liikunta yhdelle päivälle, mutta ei tälle riivatun aparaatille. Vai olisikohan se sittenkin toisin päin? Niin kova tuo kunto, että raivaushommissa ei syke nouse tarpeeksi??? He-hee, ehkä ei kuitenkaan... hiki ainakin irtoaa.


Kuvassa todistusaineistoa tältä päivältä. Sininen ympyrä kuvaa päivän seisomistavoitteen täyttymistä, vihreä liikuntaa ja punainen liikkumista. Päivän liikuntatavoite toki tuli tänään täyteen ja ylittyikin, mutta ei tuon raivuu-urakan aikana ja liikkuminen jää vajaaksi tänäänkin. Istunut olen päivän aikana tasan sen aikaa kun olen syönyt ja nyt kirjoittanut tätä tekstiä. Oenkohan asettanut itselleni saavuttamattomat tavoitteet?

Päivän työmaa näyttää kuitenkin tältä. Meille on tulossa jälleen kerran aika komea pääsiäiskokko, kun nuo kaikki risut kasalle saadaan!






Ensimmäinen ja viimeinen kuva ovat ennen ja jälkeen. Kesäaikaan nämä raivauksen ennen ja jälkeen kuvat ovat aika paljon vaikuttavampia kuin talvella. Vielä kun valinnan varaa ei juuri kuvista jäänyt puhelimen jo jäätyessä tässä kohtaan.

Raivausta jäi vielä harmittavasti parinkymmenen metrin matka rantaviivaa pitkin, mutta päivä se on huomennakin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti