perjantai 24. maaliskuuta 2017

Ikkunoiden kittaus alkaa sujumaan

Harjoitus tekee mestarin vai oliko se että lahjattomat reenaa? Sisäpuolen ikkunoista tänään kittauskäsittelysssä oli TOISEKSI viimeinen.

Isäntä on kehittynyt merkittävästi kitin koostumuksen suhteen. Tänään ei ollut kritiikkiä ilmoilla lainkaan ja näin se sujuu:


Kun kitti on koostumukseltaan sopivaa se on helppo levittää pötkönä ikkunan reunaan. Liian kiinteää se ei taas saa olla ettei ala murenemaan.Urakkaa aloittaessamme tuntui utopistiselta ajatukselta että kitin saisi kahdella veitsen vedolla paikalleen, mutta siinä se nyt on! Yhden kaksi ruutuisen ikkunan kittaukseen menee tällä hetkellä aikaa 25 minuuttia. 

Ikkuna kuivaa kaksi päivää ennen ensimmäistä maalikerrosta. UV-valojen ansiosta toinen maalikerros päästään vetämään viikon päästä ja siitä viikko niin ollaan jo toisella puolella pokaa. Ikkunavalmiita nämä ovat siis tällä hetkellä noin 6 viikon kuluttua aloituksesta. Paitsi ettei karmit ole siinä vaiheessa sitten enää valmiitä näitä vastaanottamaan vaan kuivattelevat kevätauringossa uutta maaliaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti