sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kurkistuksia Lontoon reissulta osa 2

Ei mene nyt ihan lineaarisesti tämä kirjoittelu, kun tunkee tuota remonttia väliin, mutta haitanneeko mitään? Olen aikaisemmin kirjoittanut muutamasta meidän matkasta erillistä matkablogia, jota en varsinaisesti ole julkaissut missään muualla kun omassa lähipiirissä. Tällä kertaa jäi matkablogi  kirjoittamatta, joten palataanpa hiihtoloman tunnelmiin ainakin kuvien muodossa.

Nuoremman pojan toivekohde oli siis Harry Potter studio. Vanhemmalla pojalla oli niin ikään selvät sävelet mitä halusi nähdä: James Bond museo. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt molempien toiveista, jotka olivat tällä viiden päivän reissullakin varsin helppo toteuttaa.






Jameksen luota suunnistimme  Elisabethin tykö eli Big Benin kautta vauhtia ottaen Buchinhamin palatsille. Aikataulu ei toki sallinut, että äippä palatsiin sisälle asti olisi päässyt ja sääkin hieman meitä riepotteli.

Big Benin reissu tehtiin jalan. Tarkoitus oli että jatkamme siitä metrolla Buchinhamin palatsille mutta toisin kävi. Otettiin vesisateessa vielä tiukemmat ritolat takaisin parin kilometrin päähän lounaspaikalle, koska herra 10v jätti joululahjaksi saamansa puhelimen raivintolan pöydälle. Ihme ja kumma siellä se edelleen odotteli.





Seuraava kuva vain todisteeksi ettei Englannissa ihan aina kuitenkaan sada

 

Tiedemuseo oli isännän toivekohde. Sieltä meidät kyllä ajettiin ulos, koska viihdyimme siellä niin pitkään, että sulkeutumisaika koitti. Minulla ei ollut paikasta minkäänlaista ennakkokäsitystä. Paikka tarjosi meille kaikille jotakin: lentokoneita, höyrymoottoreita, teleliikenteenkehitystä, lääketiedettä, kellonrakentajan näyttelyn ja paljon paljon muuta.




Vasta pari päivää oli lomasta kulunut ja nähty vaikka mitä! Näkemättä toki vielä paljon enemmän, joten palataan loppulomaan lähiaikoina.
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti