sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulu 2016

Millingtonissa vietettiin toista joulua tällä kokoonpanolla. Tällä kertaa joulu oli niukin naukin valkoinen mutta kovin jäinen. Jouluvieraista yksi delegaatio päätyi kotiiin paluumatkalla ojaan. Onneksi kuitenkin paikalle sattui kolmen joulupukinpartio, jotka auttoivat matkalaiset takaisin tielle.


Tupa toimii jo kaiken keskuksena ja joulupäivällinen ilmestyi "kuin itsestään" leivinuunsta pöytään.




Ukki ja isäntä askartelivat valtavan kokoisen jätkänkynttilän pihaan





Sisällä oli niin hyasintit kuin ihan oikea metsän kuusikin. Hyasintit siirrettiin kuitenkin joulupäivällisen ajaksi pois tuvasta, ettei kukaan saa hengenahdistusta. Oma perhe ei näihinkään enää regoi mitenkään. Siedätystä on eläinten myötä tapahtunut siis valtavasti ja oikea kuusi pääsi sisätiloihin ensimmäisen kerran 25-vuoteen.



Kuistin ikkunaa koristavat ukin vanhat pikaluistimet nuoruusvuosilta. Nämä olisivat olleet paras ja turvallisin kulkuvälinen sivuteillä aattoiltana. 


Aattoilta on pukille niin kiireinen, että meillä pyörähti varapukki, joka oli saapunut paikalle Korvakäytävästä ja sinne hän pukkireissun jälkeen myös kuulemma palasi. Illan ehdottomasti paras ohjelmanumero! Pukki oli kirjoittanut kirjeen herra 10v:lle ja pyyti tätä tuuraamaan. Oli jättänyt varusteetkin valmiiksi kuistille, pukin kamppeissa herra 10v sitten jouluaamuna heräsikin <3












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti