keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Syntymän ihme

Elimme viikonlopun aikana kanalassa jännittäviä aikoja. Laskettuaika Kertun poikasilla on huomenna ja viikonlopun aikana Kerttu oli taas kertalleen hylännyt pesän ja lähtenyt hautomaan vääriä munia alakerran kämppään.Tilanteen pelasti täti kananen Muisto, joka oli ryhtynyt tuuraamaan Kerttua haudontapesässä. Tosin Muisto sai kyllä häädöt Kertulta samoin tein kun minä kävin Kertun alta munat keräämässä.

Tänään oli sitten mega pitkä päivä töissä ja ehdin iltakierrokselle kanalaan vasta kahdeksan aikaan. Hommanhan piti valmistua vasta huomenna, mutta mitä sieltä Kertun alta kuuluikaan... ihan pientä piipitystä.Toisessa haudotussa munassa ei näy vielä kuoriutumisen merkkejä, mutta odotellaan. Tämä juuri syntymän ihmeen kokenut kaveri on ainakin topakka ja terhakka. Jalkojen perusteella jos pitäisi nyt jo arvailla niin kukkopoika olisi kyseessä, mutta toivottavasti olen väärässä.


2 kommenttia:

  1. Onnea suloisesta tipusta! Meillä mummulassa on kolme kukkoa, piti olla kyllä neitoja, mutta toisin kävi. Toivottavasti teillä kuoriutuu monta neitoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pahasti näyttää että tämä jää poikueen ainokaiseksi. Viimeisestä munasta ei ole vieläkään kuulunut mitään :( Pari päivää jo yli

      Poista