torstai 10. syyskuuta 2015

Punainentupa ilman perunamaata

Ulkoverhoilun purku aloitettiin jo toukokuussa ja heinäkuussa hirret saivat uuden punamultamaalin. Tuolloin heinäkuussa tuntui sitä, että näkyvää jälkeä syntyy suorastaan lennossa, mutta sitten loppui loma ja työt alkoivat hieman haittaamaan harrastuksia.

Alla pieni kuva sarja mitä kesän aikana on tapahtunut talon paraatipuolelle

Punamulta on hieno keksintö! Tosin se on vinkeää ainetta, valo vaikuttaa hurjan paljon siihen miltä sävy seinällä näyttää. 

Millington ei näytä enää yhtään kauhuleffan kummitustalolta.  Voi siis työkaverinkin perhe vierailla ihan huoleti; ei tarvitse pelätä, että se pikkutyttö juoksee valkoisessa yöpaidassa nalle kainalossa ulos hetkenä minä hyvänsä. 

Kuisti on pahasti vaiheessa ja vaiheeseen talveksi jääkin. Ulko-oven violettisävy on toisaalta aika söötti, mutta pitänee tutkia vanhoista valokuvista minkä värinen ovi on saattanut alkujaan olla - tuskin kuitenkaan violetti.

Toivottavasti saamme / ehdimme talon alta putsaamaan kuitenkin kaiken ryönän ennen talven tuloa. Sitten vaan vähän lautoja suojaksi, ettei lumi sada talon alle ja odottelemaan seuraavaa kesää. Kuulostaa kovin vaivattomalta suunnitelmalta ;) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti