lauantai 20. elokuuta 2016

Kellolöytö rompepäiviltä


Kiitos facebookin ihmeellisen maailman, emme missanneet tänään rompepäiviä Muuramessa. Isoa vahinkoahan ei pääse tapahtumaan jos ei tiedä menettäneensä mitään,  mutta tänään tuli tehtyä niin hieno hankinta että kannatti lähteä.


Ei, hankinta ei ole tämä hieno vanha Ford, vaan alakuvassa esiintyvä amerikanmallin kello. Olemme etsineet jo pidemmän aikaa Millingtonin tuvan seinälle tikittämään kelloa, mutta oikeanlaista ei ole osunut kohdalle.


Kellon puntti oli irronut ja tämän vuoksi myyjä möi kellovanhuksen vain 40 eurolla! Nii-in voitteko kuvitella? Valtavan hienoa käsityötä!


Vain yksi kysymys isännälle: osaatko korjata? Myönteisen vastauksen jälkeen en kyllä hetkeäkään miettinyt vaan lykkäsin rahat myyjän kouraan. Kotiin saavuttuamme tuumasta toimeen... 







Ja siellä se on! Isännältä meni operaatioon alle puoli tuntia ja kello nakuttaa nyt tuvan seinällä ja lyödä pompottaa tasatunnein kauniisti. Nyt on tunnelma meidän tuvassa niin kun pitääkin. Leivinuuniin vaan tulet ja keinutuoliin istumaan ;)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti