tiistai 3. tammikuuta 2017

Tuvan pikkusohva sai uudet päälliset

Joulun jälkeiset alennusmyynnit kirvoittavat kaikenlaisiin pikatuunauksiin. Meillä on tuvassa vanha pieni, suorastaan söpö puinen sohva, joka on alkujaan talon omaa irtaimistoa.

Sohva on jossain vaiheessa maalattu rehvakkaasti valkoisella ja paksulla suklaanruskealla maalilla. Samaa maalia oli käytetty mm. tuvan isoon asiakaappiin, josta kesällä maalit jo poistinkin.Jossain vaiheessa sohvalle pitäisi tehdä sama temppu ja sitten päättää miten / minkälainen pinta näissä jatkossa on. Tätini on ommellut sohvaan pienen istuin pehmusteen ja tähän asti siinä on ollut vain pieni räsymatto suojana koiran tassun kuraantumista vastaa.

Puttipajan pop-up myymälä sai kuitenkin inspiraation aikaan ja sohva sai pienen piristysruiskeen jo nyt.Tiedättekö mikä tuo istuinosa on?  Kaitaliina, kyllä! Se pysyy hyvin tuossa fleeceä olevan pehmusteen päällä koirankin kanssa. Maalinpoisto ei tunnu ollenkaan niin tarpeelliselta enää :)
Mutta nyt tietysti alan miettimään noita salusiinejä, kun ovat eri ruutukuosia. Noista kaitaliinoista saisi kyllä käden käänteessä ommeltua uudet salusiinitkin....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti