keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kylppärin lattiavalu

Simsalabim! Kyllä tapahtuu kun on oikeat välineet ja ammattilaiset apuna! Meillä on kylpyhuoneessa lattia vesieristeitä vailla.


Lattiavalua varten vuokrasimme konevuokraamosta tasosekoittimen. Lattian valu tehtiin Weber vetonit 6000 pikamassalla (ei kaupallinen yhteistyö). Valmistaja lupaa, että kuivumisaika on kävelykelpoisuuteen noin kolme tuntia ja päällystettävissä noin 15 tunnin kuluttua.

Työstövaiheessa huomaa tilassa kosteutta, mutta massa levitetään normaalia betonia huomattavasti jäykempänä eli kosteuden haihtumista on merkittävästi vähemmän.





Kolme tuntia ja lattia on tehty! Vetonitiä kului 33 säkkiä (á 20kg) tähän 5 neliön tilaan. 


Puolitoista tuntia ja lattia on niin kuiva, ettei koiran tassuista jää minkäänlaista jälkeä. Se on helppoa kun sen osaa. Kaadot on kohdillaan ja vaikka heti huomenna pääsemme lyömään jo tasoitetta pintaan ja viikonloppuna tekemään vesieristyksiä. 

Suuri kiitos avusta kaatomaestro Myllylle lattian liippauksesta ja maailman vahvimmalle betoninkantaja Mikko Pekalle - ei ole kymmenen vuotta sitten Vierumäellä reenileirit menneet hukkaan, vielä habaa löytyi tähänkin hommaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti