sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Maitohorsmaa millingtonilaisittain



Maitohorsma kuului jo viime kesänä meidän perheen ruokavalioon salaatin muodossa. Tänä vuonna kokeillaan muitakin muotoja kun tuota rusaasti C- ja A- vitamiinä sisältävää kasvia on tarjolla yli oman tarpeen.

Olin sen verran laiska etten enempiä googlaillut vaan keräsin horsman versoja kippoon. Ohjeissa kyllä sanotaan että noin 20cm latvasta mutta meillä on tuota sen verta paljon tarjolla, että keräilin vain 10cm pituudelta.

Paistelin, tahi pitäisikö sanoa kuullottelin horsmat kevätsipulin ja valkosipulin kera kasarissa. Mausteina lisäksi rouhittua pippuria ja suolaa. Paras kastike tähän olisi varmaan hollandaise, mutta meillä korvatiin se nyt kurkkumajoneesilla. Hyvää oli broilerin kyytipoikana!


Myöhemmin kesällä pitää kyllä kokeilla nuo horsman terälehdet, niistä kun kuulemma tulee hyvää kesäjuomaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti