sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Traktorin hydrauliikkatalkoot


Sain palautetta ja yritän ottaa siitä nyt opiksi. Palautteen antaja oli tuo armas isäntä. Hän on raatanut unelmansa kanssa tässä nyt jo useamman viikon iltaisin ja minä en kuulemma huomioi asiaa millään lailla, kun en edes mainitse tästä projektista mitään blogissa. Pikkusen mennään nyt minun osaamisalueen ulkopuolelle mutta - no saamanne pitää :)Unelmahan on tuo keltainen NewHolland-traktori, johon hän vaihtoi viime kesänä mersunsa ja siitä tännekin kirjoittelin. Tuo unelma on tojottanut nyt (ainakin kuukauden), taas jälleen kerran aivan keskellä pihaa. Miksikö? No siksi, että siitä on tulossa huippuvarusteltu yksilö. Ei sen vuoksi, että hyttiin olisi tulossa esim. ikkunat vaan, että hydrauliikkaa on varusteltu viimeiset viikot rotaattoreilla, puslilla, inputeilla ja outputeilla. Taisi sinne tulla muutama priority flow ja excesskin.

Mitä nämä varustelut sitten käytännössä on? Kyseessä on suomalaisen miehen ehkä yksi suurimmista rakkaudenosoituksista mitä maa päällään kantaa. Traktorin kaivuupuolen puomiin ilmestyy ihan näillä näppäimillä ympärinsä pyörivä koura. Mitä varten tähän vempeleeseen on sitten uhrattu näin paljon aikaa, että yöunetkin meinaavat mennä? No se on se rakkaus! Jatkossa tuo isäntä pystyy nyt tuolla unelmallaan paljon kätevämmin kaivelemaan minulle uusia kukkapenkkejä. Mitäpä nainen niillä kukkapuketeilla, kun voi kasvattaa ne kukat alusta asti ihan itse ;)

Ruuvipenkillä on ainakin jämerä alusta
Vakavasti ottaen on todettava, että ihan joka jätkä ei tuota itse olisi rakentanut mutta meidänpä isäntä rakenti eli kirjoituksen hieman ironisesta sävystä huolimatta arvostan, pus <3
(Ja toim. huom. kaikki tekniset väärin ymmärrykset ovat täysin kirjoittajan omaa tulkintaan)

3 kommenttia: