sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Lautashyllyn entraus

Taloon hylätystä irtaimistosta löytyi vanha ruskeaksi maalattu hylly. Viimeisimpänä virkanaan tuo hylly on kantanut kirjoja. Tarkemman tutkiskelun jälkeen tulemme johtopäätelmään, että hylly on ollut joskus kauan kauan sitten talon lautashylly keittiössä. Keittiön kalustepulma tuntuu nyt ratkeavan kuin itsekseen.



Kuumailmapuhallin pöhisemään ja maali pois. Etukäteen toivoin salaa, että hylly olisi ollut alun perin punainen.


Tädää!!! Ruskean maalin alta paljastuu punertava pinta. Maali pois, kevyt sipaisu hiomapaperilla, pesu. Jos joku olisi minulle vielä viisi vuotta sitten sanonut, että touhuan hyllypapereiden kanssa, olisin nauranut kyllä aika makeasti ja sanonut että älä nyt ihan hulluja puhu! Mutta niin ne ajat muuttuu ja siellä ne hyllypaperit nyt nököttää. Hyllyssä on joskus ollut myös verho, mutta se jätetään nyt pois.



Hylly on kokenut jossain matkansa varrella aikamoista väkivaltaa eli se on sahattu kahteen osaan. Sahaaja on tullut kuitenkin toisiin aatoksiin ja naulannut hyllyn takaisin yhdeksi kappaleeksi. Tämä ei tahtia haittaa vaan hylly pääsee komistamaan keittiön seinää tässä asussaan, omana rosoisena itsenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti