keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Keittiön sipistelyä


Tiskipaikalle saapui tänään pesukomuutti. Alakaappi sointuu täydellisesti vanhaan lautashyllyyn, niin kokonsa kuin värinsäkin puolesta.


Kaunis ajatus oli, että olisin ehtinyt tänään hakemaan Ritun puutarhalta pelargoniat, mutta haaveeksi jäi. Persilja saa toimittaa kukkasten virkaa toistaiseksi.

Talossa entuudestaan ollut vanha astiakaappi pääsi, pienen punnerruksen jälkeen takasin keittiöön. Paikalle, jossa se on todennäköisesti jököttänyt vuosikymmeniä. Mistäkö näin päättelen? Kun siirsimme kaspin pois paikoiltaan alta paljastui täysin maalaamattomat lattialankut. Sen verran voi kyllä todeta tässä vaiheessa että kyllä näiden vahhojen täyspuisten huonekalujen siirtely ihan toiminnallisesta harjoittelusta menee. Välillä kyllä tulee, pakko myöntää hieman arveluttavia liikeratoja. Tämäkin kaappi kun oli korkeampi kuin oviaukko.


Kaappi on vuosien saatossa saanut monen monituista maalikerrosta, mutta jää nyt toistaiseksi odottelemaan palautustaan tässä asussa.


Muutkin keittiön seinälle laitettavat pikkutilpehöörit odottelevat lopullisen sijoituspaikkansa löytymistä. Tämä maustehylly on löytö työmatkalta Lahdesta. Hinta kaunokaisella oli niinkin mahtava kun 25 euroa. Kenen tuotantoa tämä on? Sitä en ole vielä saanut selville. Lahdessa on muuten aivan mahtava kuuden kirpputorin keskittymä - kannattaa vierailla, jos siellä päin liikkuu!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa nähdä kuinka torppa herää eloon! Saako poiketa käymään ohikulkiessaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa nurkka kerrallaan heräilee... Tervetuloa vaan, pistetään kahvipannu tulillle - eikä muuten ole mitään suodatinkaffetta ;) Jos olet lähiaikoina tulossa, niin kannattaa jättää auto postilaatikolle. Meillä on "lieviä" kelirikko-ongelmia tällä hetkellä kun pihatie ei ole tainnut oikein tottua autojen kuormitukseen. Pirauta kun olet tulossa niin ollaan varmasti paikalla

      Poista