sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ranta - kyllä se siellä jossain on!

Sää suosikin tänä viikonloppuna myös sunnuntaina. Ohjelmassa siis ulkohommia.


Vielä talvella ranta näytti pihasta katsottuna tältä eli kun lehti puuhun putkahtaa ei järvinäkymää enää näillä eväin ole.

Myöskään kukaan muu kuin koiramme Rambo ei meistä vielä "kotijärvessä" ole uinut - sattuneesta syystä. Jotta lapset ja aikuisetkin pääsivät edes jossain vaiheessa kesää uimaan, on rannan ryteikölle tehtävä jotain.


Tästä ei läpi näe ja tilanne on sama koko rannanmitalla. Pajua ja leppää on rannassa tieheänä pusikkona lähes kymmenen metrin levyisenä reunana.Risusavotassa olivat mukana niin mummo kun lapsetkinHerra 12v totesi mönkkäri ajelun olevan huomattavasti mukavampaa kun saa samalla olla oikeasti hyödyksi.


Iloinen yllätys: Rentukat kukkivat kauniisti monen metrin matkalla.


Rannan koivurivi alkaa paljastua 


Kaksi ja puoli tuntia sekä kaksi raivaussahan tankillista myöhemmin on selvästi jo havaittavissa, että kyllä, vettä siellä on! Tällä kunnolla ja näillä kilometreillä ei koko rantaa kerralla pysty vetämään, rantaviivaa taisi paljastua sellainen kolmannes ja hiki virtasi. Muutamalle päivälle hommia siis projektin tässäkin osassa vielä riittää, mutta kyllä tässä jo kesällä uidaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti