maanantai 18. toukokuuta 2015

Sadeillan kirpparikierros

Vettä sataa ja lämpömittari näyttää +1, ei  hääviä toukokuussa. Oikein oiva hetki päivittää kotikaupungin kirpparitarjonta.

Pari vuotta sitten löytyi vanhasta ladosta (ihan kyllä omalta tontilta) Arabian Varpu kahvikuppeja.


Itselleni tämä sarja oli tuiki tuntematon, mutta ystävällisetsielut Facebookin ihmeellisessä maailmassa opastivat, että samalla mallilla on tehty eri painokuviolla monen eri värisiä kuppeja. Tämä trio on pyörinyt keittiönkaapissa nyt sen kaksi vuotta. Pari kuukautta sitten löysin kirpparilta neljännen samalla kuviolla ja viidennen kelta-vihreällä herkkusienikuviolla. Villa Millingtoniinhan nämä tiensä löysivät ja viime viikonloppuna joimme ensimmäiset kaffet oikein tassien kanssa. 

Tänään alkoi sitten kirpparilla vähän mopo keulimaan.... ensin löytyi yksi, sitten toinen, kolmas ja neljäskin. Voi apua kuinka monella kuviolla ja värillä näitä on tehty???? Kahteen kuppin ei ollut tasseja, mutta ei hätää kaapista löytyy!


Tuo kuvassa oikealla oleva, on tähän astisista löydöistä ihan ehdoton suosikkini! 

Muut kirppislöydöt tälle päivälle näkyvät myös kuvassa. Vasemmalla takana puinen, oikeasti vanha ruokailuvälinelaatikosto on kerta kaikkiaan aiwan ihana! Ja oikealla kannellinen emalikulho on todellä söppis myös. Sanoisin, että ei hukkareissu ollenkaan!

Mietityttää vaan tämä uusin kahvikuppivillitys, kuinkahan kalliiksi tämäkin vielä tulee? Kysehän ei suinkaan ole tarpeesta, vaan tahdosta. Eihän kukaan edes juo nykyään kahvia kupeista vaan aina on käytössä mukit joka paikassa! Enkä voi edes ääneen sanoa kuinka monta tusinaa eri sarjojen kahvikuppeja omistan - isännälle ette sitten tätä kerro!!! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti