sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Mahtuihan sitä keittiön sipistelyäkin sunnuntaihinkin



Ruokakomerosta (josta tulossa juttua myöhemmin) löytyi tällainen hurmaava pieni kaappi. Nostin sen alunperin komeron siivouksen tieltä pois tuohon keittiön nurkkaan. Nyt kun se on tuossa toista viikkoa tököttänyt (juu, juu - komeron siivous ei ole ihan pikku juttu ja kelit ei ole nyt suosiollisia sisähommille, joten ei ole ihan edennyt) taitaa se tuohon jäädäkin. Tälle neidille ei varmaan kyllä minkäänlaisia entisöinti- tai entistämistoimenpiteitä suoriteta. Sisälle nätit hyllypaperit ja käyttöön vaan! Ehkä vielä pieni hylly pitsireunuksella tuohon yläpuolelle niin avot! Yrithän nyt ei tähän jää, mutta ehkä jotain muuta kivaa sitten myöhemmin.

Yrteille haaveilin jonkilaistakukkalaatikkoa kesäksi ulos keittiön ikkunan alle - olisi sangen kätevää napsia siitä mausteet suoraan pataan. Ei vaan taida ikkunoiden vuorilaudat tällä hetkellä kukkalaatikoita kestää, mutta ehkä sitten ensi kesänä tai seuraavana tai tai tai....


Tämän pariskunnan löysin Tampereelta viime talvena. En tiedä minkä posliinitehtaan tuotantoa ovat, kun minkäälaisia leimoja ei pohjassa ollut. Salkkaripurkin kansi on kuitenkin sen verran iäkkään näköistä puuta saranoineen, että aidosti vanhat kapistukset ovat.


Tämän vanhan peltisen naulakon sain tädiltäni, unohdin vain kysyä onko mummoni peruja. Patalaput löytävät tähän tiensä tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti