tiistai 23. kesäkuuta 2015

Tavarat hakevat paikkojaan

Pieni sade tekee nyt sen, että kun astuu portailta ulos vastaan tulee huumaava tuoksu! Syreenit ovat täydessä kukassa. Suorastaan pakottava tarve oli muutama oksa hakea sisällekin, silläkin uhalla etteivät maljakossa kovin kauaa kestä. Maljakkona mummoni vanha arabian iso maitokannu.

Sade on myös hyvä tekosyy sipistelyyn. Vintiltä löytyneet vanhat puulaatikot päätyivät nyt eteisen lattialle. Laatikot näyttäsivät hyvältä tuossa seinälläkin mutta en raasksinut vielä niitä siihen iskeä, kun elän toivossa että tähän eteiseen löytyy vielä joskus lähitulevaisuudessa jonkinlainen kaappi tahi komuutti.


Aitan vintiltä löytynyt tynnyri-sammio-hässäkkä pääsi eteisen toiseen nurkkaan. Rambo pitelee vesisadetta turvallisesti vintillä loikoillen. Herra sai komeat uudet valjaat, joissa on gps tunnistin selässä. Nimilappunsa hän hukkasi Juhannuksena ja sai eilen uuden - joka oli sitten jo tänä aamuna jälleen kadonnut. Ei muuten ollutkaan kun vasta neljäs tämän herran kohdalla. 

Gps-paikannus toimii erittäin hyvin jo ennen ennen kun sitä on edes vielä tarvittukaan. Jätkää sylettää jo pelkästää nuo valjaat sitä verran paljon, että ei poistu muutamaa metriä kauemmaksi meistä. Rambohan on oppinut pysymään tontilla todella mallikkaasti ja tulee normaalisi luokse välittömästi kun pyytää. 

Nämä varotoimet ovat nyt sen vuoksi, että viikonloppuna herra karkasi muutaman kerran meidän silmien alta niin, että jätti korvat kotiin. Jouduimme pitämään pihassakin narussa, koska nenä veti tuonne sillan kupeeseen. Herra osaa aukoa myös ovia ja livahti kertaalleen sisältäkin. Mikä siellä sillalla oli, ei mitään hajua meillä ihmisillä mutta karvakamulla oli vahva vainu. Illalla sitten saivat kaikki tyynyt sisällä kyytiä eli ilmeisesti jollakin alueella liikkuneella juhannusvieraalla oli juoksut pahimmoillaan. Nyt taasen kun ruokakin maistuu, on nuorenmiehen kiusanhenki varmaankin poistunut huudeilta. Isäntä pohtikin tuossa, että kuinkahan syvälle mehtään sitä on mentävä ettei tulisi näitä hormoonihäiriöitä - ja toivon todella että puhui koirasta!

Nyt ilmaantui aurinko esiin joten ulos siis! Nauttikaa ihmiset kesästä, kärpäsistä ja tuoksuista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti